دوره فرآوری سوسیس وکالباس خانگی و نیمه صنعتی(مقدماتی)

دوره فرآوری سوسیس وکالباس خانگی و نیمه صنعتی(مقدماتی)

 

باحضورفرزانه فشنگچی
✔️مهندس صنایع غذایی با20 سال سابقه کاری درشرکت فراورده های گوشتی
✔️مشاور راه اندازی خطوط سوسیس وکالباس فروشگاهی
✔️دارای مدرک فرمولاسیون سوسیس و کالباس وفراورده های گوشتی ازاتریش
✔️دارای مدرک فرمولاسیون دراژه از المان

 

?مباحث آموزشی :
– ژامبون مرغ دودی
– ژامبون گوشت دودی
– هات داگ پنیری
– کالباس مرغ وقارچ
– سوسیس کوکتل گوشت دودی
– تاریخچه تولیدسوسیس وکالباس
– بلنچ کردن سبزیجات
– بسته بندی محصولات درانواع مختلف
– اشنایی باانواع پوششهای سوسیس و کالباس

 

آخرین مهلت ثبت نام : 1398/03/17

ساعات تماس : در وقت اداری از ساعت 8 صبح الی 17

تاریخ شروع : 1398/03/18 تاریخ پایان : 1398/03/18    شهریه : x ريال

شنبه از ساعت 10 الی 16

 

 

 

لیست دروس دوره :

 

تاریخ

خرداد 18 1398

زمان

10:00 ق.ظ - 04:00 ب.ظ
دسته بندی
بارکد QR

ثبت ديدگاه