دوره جامع آشپزی تخصصی

دوره جامع آشپزی تخصصی

با اعطای مدرک سازمان میراث فرهنگی

مدرس

? مباحث آموزشی
-آموزش انواع پیش خوراکها ملل
-آموزش انواع خوراکهای ملل
-آموزش انواع کباب
-آموزش انواع خوراکهای دریایی
-آموزش انواع خوراکهای مرغ و ماکیان
-آموزش انواع نان ملل
-آموزش انواع خوراکهای سنتی ایرانی
-آموزش انواع سس های سردوگرم
-آموزش صبحانه ملل و انواع برانچ
-شناخت و تهیه تجهیزات یک آشپزخانه حرفه ای
-آموزش گارنیش(در طی جلسات آموزشی)
-شناخت مواد اولیه و مصرفی با کیفیت و شناخت تقلبات غذایی
-بهداشت ایمنی کمکهای اولیه قانون کار و بسیاری مباحث تخصصی در حوزه آشپزخانه و رستوران

 

آخرین مهلت ثبت نام : 1398/03/04

ساعات تماس : در وقت اداری از ساعت 8 صبح الی 17

تاریخ شروع : 1398/03/06 تاریخ پایان :    شهریه : x ريال

دوشنبه از ساعت 14 الی 18

چهارشنبه از ساعت 14 الی 18

 

 

لیست دروس دوره :

 

تاریخ

خرداد 06 1398

زمان

02:00 ب.ظ - 06:00 ب.ظ
بارکد QR

ثبت ديدگاه