آموزش مهارتهای حرفه ای باریستا

آموزش مهارتهای حرفه ای باریستا

 

استاد

علی یوسفی

 

مباحث آموزشی :

▪ تئوری دان شناسی، معرفی قهوه و گونه های مختلف
▪ شناخت ابزار،وسایل و تجهیزات
▪ نگهداری و مراقبت تجهیزات
▪ تکنیک عصاره گیری صحیح
▪ تکنیک فوم گیری تخصصی
▪ نوشیدنی های بر پایه اسپرسو(کاپوچینو،لاته،موکاو…)
▪ لاته آرت
▪ قهوه های دمی مقدماتی
▪ نوشیدنی های سرد(میلک شیک ها،اسموتی ها و موکتل هاو..)
▪ مباحث مدیریت،نوشتن منوی استاندارد،کاست کنترل و مشتری مداری

 

آخرین مهلت ثبت نام : 1398/10/28

ساعات تماس : در وقت اداری از ساعت 8 صبح الی 17

تاریخ شروع : 1398/10/29 تاریخ پایان : 1398/10/29    شهریه : x ريال

یک شنبه از 14 الی 18

 

 

 

لیست دروس دوره :

 

تاریخ

دي 22 1398

زمان

08:00 ق.ظ - 06:00 ب.ظ
بارکد QR

ثبت ديدگاه