دوره ترمیک قنادی تخصصی

دوره ترمیک قنادی تخصصی

با اعطای مدرک سازمان میراث فرهنگی

مدرس

? مباحث آموزشی:
-آموزش انواع شیرینی های تر
– آموزش انواع کیکهای کافه ای وصبحانه
– آموزش انواع دکور کیک از پایه
-آموزش انواع دسرهای ملل
– آموزش انواع دسرهای سنتی با ارائه مدرن
-آموزش انواع شیرینی های سنتی
– آموزش انواع شیرینی های بدون فر
-آموزش انواع خمیرهای پایه فونسه ، میل فوی و دانمارکی
-آموزش انواع نان
-آموزش انواع تارت
-آموزش انواع پای
-آموزش انواع چیزکیک
– آموزش انواع مربا و مارمالاد متناسب فصل
-آموزش شناخت و تهیه تجهیزات یک آشپزخانه حرفه ای
-آموزش شناخت مواد اولیه و مصرفی با کیفیت و شناخت تقلبات غذایی
-آموزش بهداشت ایمنی کمکهای اولیه قانون کار و بسیاری مباحث تخصصی در حوزه شیرینی پزی

 

آخرین مهلت ثبت نام : 1398/03/25

ساعات تماس : در وقت اداری از ساعت 8 صبح الی 17

تاریخ شروع : 1398/03/26 تاریخ پایان :    شهریه : x ريال

یکشنبه از ساعت 14 الی 18

سه شنبه از ساعت 14 الی 18

 

 

لیست دروس دوره :

 

تاریخ

خرداد 26 1398

زمان

02:00 ب.ظ - 06:00 ب.ظ
بارکد QR

ثبت ديدگاه