برگزاری دوره های تخصصی آشپزی 

  • افزایش بهره وری در آشپزخانه

  • توانایی مدیریت و اداره آشپزخانه بصورت کاملا حرفه ای و کاربردی

  • استاندارد سازی رسپی و فرایند های پخت

  • اصول و مبانی ایمنی و بهداشت در آشپزخانه

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 26-44701022 تماس حاصل فرمایید

تماس بگيريد

در دنیای امروز مردم به خوردن غذاهای مختلف و متنوع اهمیت زیادی می‌دهند و در هر کشوری مردم دوست دارند با فرهنگ غذایی کشورهای دیگر آشنا شده و غذاهای آنها را امتحان کنند. شغل آشپزی هنر تبدیل مواد خام به انواع غذاهای خوشمزه و مطبوع است و آشپز فردی است که این هنر را دارد. وظیفه یک آشپز، نظارت بر تمامی فعالیت‌های آشپزخانه و نحوه پخت انواع غذا است. آشپز مسئولیت دارد رضایت مشتریان را نسبت به طعم، مزه و نحوه دیزاین غذا جلب کند.

متقاضیان شغل آشپزی پس از گذراندن دوره‌های لازم و دریافت مجوزهای مربوطه می‌تواند مرکز تهیه غذا تاسیس کنند یا در یکی از مراکز پخت غذا استخدام شوند.

دوره آشپزی دانش پایه و تخصصی لازم را به فراگیران داده و در این دوره مهارتهای لازم را کسب می نمایند .در این راستا هنرآموزان قادر خواهند بود مشاغلی ماندد کمک آشپز و آشپز را اکتساب نماین و همچنین قادر خواهد بود کارگاه های تولید و فروش انواع خوراکها را تاسیس نمایند .

برگزاری دوره های میزبانی و تشریفات

بیشتر بدانید …

دوره های تخصصی بازاریابی و فروش

بیشتر بدانید …

آموزش مدیریت عمومی هتلداری

بیشتر بدانید …

برگزاری دوره های آشپزی و قنادی

بیشتر بدانید …